Широківський район
www.shirok-rn.dp.gov.ua


Понад 40 млн. грн. отримала Дніпропетровщина на квартири для сімей загиблих в АТО та військових з І та ІІ групою інвалідності. Державна субвенція дозволить області повністю задовольнити потребу цих людей в житлі. Планується, що вже цього року новосілля відсвяткують 80 родин. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

Директор департаменту Вікторія Крупська розповіла, що житло купуватимуть без посередників – на вторинному ринку.
«Коли в Україні почалася війна, чоловіки Дніпропетровщини проявили справжню мужність та пішли захищати Батьківщину. Багатьом з них наша безпека коштувала занадто дорого – здоров’я та життя. Тепер ми маємо подбати про цих самовідданих людей та їх сім’ї, - зазначила Вікторія Крупська. - У Дніпропетровській області нового житла потребували 73 родини, які втратили своїх чоловіків на війні. Також у черзі 7 учасників АТО з І та ІІ групою інвалідності. Планується, що всі вони вже цього року святкуватимуть новосілля».
Щоб стати на облік на отримання житла, учаснику АТО або родині загиблого перш за все необхідно звернутися до виконкому за місцем проживання або до органів місцевого самоврядування. Інформацію щодо необхідних документів можна уточнити і в Центрі допомоги учасникам АТО та членам їх сімей.



File Attachment Icon
ATTN4UBC.jpg