www.shirok-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Широківський район >> Новини
Повідомлення
Версія для друку Написати листа
Відділ у Широківському районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області звертає увагу громадян, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, що на виконання підпункту 2 пункту 1 Указу Президента України від 22.07.2019 № 542/2019 «Про заходи щодо протидії рейдерству» з метою забезпечення належного захисту державою суб’єктів права власності і господарювання, ефективної протидії протиправному позбавленню власників їх прав, створення сприятливих умов для ведення бізнесу про необхідність невідкладного розроблення відповідної документації із землеустрою для подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру.

    У разі посвідчення відповідними правовстановлюючими документами права власності, користування, оренди земельними ділянками до 2004 року та відсутності відомостей про такі земельні ділянки у Державному земельному кадастрі, необхідно розробити технічну документацію щодо встановлення та відновлення меж земельних ділянок і внести відомості до Державного земельного кадастру.

    Перевірити внесені відомості до Державного земельного кадастру можливо на Публічній кадастровій карті https://map.land.gov.ua/kadastrova–karta, також для отримання інформації можливо звернутись до відділу за адресою: смт. Широке, вул. Соборна, 131, телефон:2-93-41.

Відділ у Широківському районі
Головного управління Держгеокадастру

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор